Business Services & Assistants

Om de hoogste kwaliteit te leveren werken onze advocaten en (kandidaat-)notarissen nauw samen met assistants en professionals op het gebied van Business Development, Marketing & Communications, Facilities, ICT, Finance, Knowledge Management en Human Resources.
Historie

Historie

Zo’n 100 jaar geleden richtte David Stibbe ons kantoor op aan de Herengracht in Amsterdam. Inmiddels zitten we aan de Amsterdamse Zuidas. We hebben ook kantoren in Brussel, Luxemburg, Londen en New York. In Amsterdam werken 400 mensen. Ruim 200 juristen werken hier aan uitdagende, complexe zaken.

Business Services & Assistants

Wil jij dagelijks worden uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen? Binnen de praktijkgroepen werken advocaten en (kandidaat-)notarissen nauw samen met assistants en teams van professionals op verschillende gebieden. Denk aan Business Development, Marketing & Communications, Facilities, ICT, Finance, Knowledge Management en Human Resources.
Business Services & Assistants

Spraakmakende en complexe zaken

We behartigen vooral de belangen van grote internationale ondernemingen en overheidsinstellingen. Het gaat hierbij om complexe juridische uitdagingen, grensoverschrijdend en lokaal. In multidisciplinaire teams werken we vaak achter de schermen maar ook in het volle licht van de publiciteit. Kijk op stibbe.com voor een overzicht van recente zaken.

Innovatie

Innovatie

Binnen Stibbe wordt veel aandacht besteed aan innovatie en wat nieuwe ontwikkelingen voor onze eigen werkprocessen én onze adviezen betekenen. Onze Innovatiegroep onderzoekt hoe nieuwe technologieën onze huidige werkprocessen in de toekomst kunnen beïnvloeden. We experimenteren, testen nieuwe werkwijzen en leren iedere dag.

Stibbe StartsUP

Stibbe StartsUP is een initiatief om jonge bedrijven verder te helpen. Deze bedrijven mogen een jaar gratis gebruikmaken van onze diensten. De insteek is om van elkaar te leren. Belangrijkste selectiecriterium voor deelname is innovatiekracht. Deelnemers opereren in een nieuwe markt of worden geconfronteerd met nieuwe rechtsvragen.

Stibbe StartsUP

Pro bono

Naast onze dagelijkse werkzaamheden verlenen we (vrijwel) kosteloze rechtsbijstand in zaken waarbij een zwaarwegend maatschappelijk belang speelt of een principiële rechtsvraag. Op stibbe.com vind je een overzicht van recente pro bono zaken.

Hoogleraren en docenten

Hoogleraren en docenten

Stibbe loopt voorop bij juridische ontwikkelingen door de goede banden met de academische wereld en de universiteiten. In totaal zijn er 8 hoogleraren werkzaam bij Stibbe. Onze advocaten en (kandidaat-)notarissen publiceren regelmatig in vaktijdschriften.

MVO en inclusiviteit

Bij Stibbe hebben we maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.

  • Ons pand beschikt over een BREEAM Excellent Kwaliteit certificaat. We maken geen gebruik van gas en het pand beschikt over een WKO-installatie; de ruimtes hebben sensoren waardoor er minder gebruik wordt gemaakt van koeling, verwarming en verlichting. Ook het dak is milieuvriendelijk.
  • We investeren in windmolens zodat onze footprint kan worden afgekocht en Stibbe CO₂ neutraal is.
  • Door het parkeerbeleid worden medewerkers gestimuleerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Ook hebben we 10 kantoorfietsen en een hybride kantoorauto.
  • Materialen krijgen een tweede bestemming. Oude kantoorfietsen zijn doorverkocht en het opgehaalde bedrag is gedoneerd aan een goed doel. Afval wordt zo veel mogelijk gerecycled.
  • In onze koffiebar en restaurant maken we geen gebruik van plastic.
  • Om cliënten van hoogwaardig juridisch advies te kunnen voorzien, zijn we altijd op zoek naar talent. Om dit talent aan te trekken en te koesteren, besteden we veel aandacht aan diversiteit en het creëren en behouden van een inclusieve cultuur.
Kijk voor meer informatie op stibbe.com.