Starter

Blijven leren, elke dag opnieuw, dat is wat een goede advocaat of (kandidaat-)notaris kenmerkt. Niet alleen juridisch, maar juist ook op persoonlijk vlak. Als junior-medewerker ben je volop in ontwikkeling. Naast de Beroepsopleiding (Advocaten) en de Law Firm School doorloop je ook onze junior-medewerker leergang.
Professional development

Professional development

Bij Stibbe koesteren we talent en hechten we veel waarde aan opleiding. Zo garanderen we de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom krijg jij alle ruimte om te groeien. Met opleidingen en trainingen ontwikkel je de kennis en inzichten die nodig zijn om op topniveau te werken.

Junior-Medewerker Leergang

Als junior-medewerker leiden we je op tot volwaardig advocaat of (kandidaat-)notaris. Het leerproces heeft een zeer hoog juridisch niveau. Aan het begin van je stage neem je deel aan de Junior-Medewerker Leergang. Je krijgt dan trainingen die gericht zijn op kennis én op persoonlijke vaardigheden.
Junior-medewerker Leergang
Beroepsopleiding Advocaten / Law Firm School

Beroepsopleiding (Advocaten) / Law Firm School

Als junior-medewerker neem je uiteraard deel aan de Beroepsopleiding Advocaten. Een deel van je opleiding volg je daarnaast bij de Law Firm School (LFS). De LFS geeft extra vakken, die alleen voor stagiaires van LFS kantoren verplicht zijn. Hierdoor ontstaat nog betere aansluiting met de (internationale) praktijk.

Werken op ons kantoor in Londen of New York

Stibbe biedt de mogelijkheid om later in je carrière op ons kantoor in Brussel, London of New York te werken. Veel van onze advocaten en (kandidaat-)notarissen gingen je voor. De standaardperiode is anderhalf jaar, maar je ziet vaak dat een medewerker langer blijft. Een unieke ervaring!
Werken op ons kantoor in Londen of New York

Client secondment

Om onze cliënten nog beter te leren kennen, organiseren we client secondments waarbij jij voor een tijdje in-house aan de slag gaat als juridisch adviseur. Na deze periode is jouw band met de cliënt verdiept waardoor de samenwerking nog effectiever verloopt. Een win-win!

International law firm secondment

Naast onze eigen buitenlandse kantoren hebben we samenwerkingsverbanden met andere internationale topkantoren. Het is mogelijk om bij een 'bevriend' buitenlands advocatenkantoor een secondment te doen. Je wordt daar een aantal maanden tot een jaar gedetacheerd en werkt mee aan hun zaken. Een leerzame periode!

Promoveren

Je zal niet de eerste zijn! Bij ons ben je geen uitzondering als je de ambitie hebt om te promoveren. In overleg proberen we je daarvoor alle tijd en ruimte te geven. Als je wil praten met iemand die jou is voorgegaan, dan horen we dat graag.

INSEAD

Bij Stibbe neemt iedere medewerker vanaf het vijfde jaar deel aan het speciaal voor Stibbe ontworpen INSEAD-programma bij de business school INSEAD in Fontainebleau in Frankrijk. Het idee voor dit programma is ontstaan vanuit de overtuiging dat excellente juridische deskundigheid alleen niet voldoende is om toegevoegde waarde aan onze cliënten te kunnen leveren. Het INSEAD-programma besteedt aandacht aan corporate finance, strategie en de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden, zoals leidinggeven, onderhandelen en samenwerken.
Personal development

Personal development

Het is voor ons belangrijk dat jij je goed voelt. Professioneel én persoonlijk. We volgen dan ook graag jouw ontwikkeling. Wat gaat goed, wat kan beter? Wat is je ambitie, hoe kom je daar? We hebben initiatieven zoals MBTI en Jouw Stib die bijdragen aan jouw welzijn en ontwikkeling.

Persoonlijk leiderschap

Tijdens de Leergang Persoonlijk Leiderschap wordt aandacht gegeven aan persoonlijke ontwikkeling en groei. De huidige dynamiek vraagt om extra aandacht voor de versterking van persoonlijke kracht en het bevorderen van bevlogenheid.
Persoonlijk leiderschap
Werken bij Stibbe

Vitaliteit

Werken bij Stibbe kan hectisch zijn. Jouw Stib is het vitaliteitsprogramma met aandacht voor lifestyle, balans en energie door middel van inspirationals, workshops en mindfulness-sessies. Op elke etage is er dagelijks vers fruit en vind je watertaps, sta-bureaus en deskbikes. Daarnaast organiseren we allerhande sportclinics. En vergeet het skiweekend niet!

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op!

Max van Wijk

HR Adviseur

Nu geen geschikt event voor jou?

Meld je aan voor een Event Alert en wij houden je op de hoogte wanneer er relevante events voor jou zijn.