Legal Support

Bij Stibbe krijg je volop de ruimte om je zowel inhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen en door te groeien. Blijven leren, elke dag opnieuw, dat is wat we nastreven!
Professional Development

Professional development

Bij Stibbe koesteren we talent en hechten we veel waarde aan opleiding. Zo garanderen we de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom krijg jij alle ruimte om te groeien. Met opleidingen en trainingen ontwikkel je de kennis en inzichten die nodig zijn om op topniveau te werken.

"Kennisontwikkeling is van wezenlijke betekenis voor onze bestuursrechtpraktijk. Als Senior Professional Support Lawyer vorm ik de verbinding tussen kennismanagement, wetenschap en de praktijk. Stibbe biedt mij de mogelijkheid mijn gecombineerde praktische en wetenschappelijke ambities te verwezenlijken. Dat geeft extra diepgang aan mijn werk en draagt tegelijkertijd bij aan het hoge niveau van onze juridische dienstverlening."
Niels JakSenior Professional Support Lawyer, Knowledge Management
Promoveren

Promoveren

Je zal niet de eerste zijn! Bij ons ben je geen uitzondering als je de ambitie hebt om te promoveren. In overleg proberen we je daarvoor alle tijd en ruimte te geven. Als je wil praten met iemand die jou is voorgegaan, dan horen we dat graag.
Personal development

Personal development

Het is voor ons belangrijk dat jij je goed voelt. Professioneel én persoonlijk. We volgen dan ook graag jouw ontwikkeling. Wat gaat goed, wat kan beter? Wat is je ambitie, hoe kom je daar? We hebben initiatieven zoals MBTI en Jouw Stib die bijdragen aan jouw welzijn en ontwikkeling.

Persoonlijk leiderschap

Tijdens de Leergang Persoonlijk Leiderschap wordt aandacht gegeven aan persoonlijke ontwikkeling en groei. De huidige dynamiek vraagt om extra aandacht voor de versterking van persoonlijke kracht en het bevorderen van bevlogenheid.
Persoonlijk leiderschap

Vitaliteit

Werken bij Stibbe kan hectisch zijn. Jouw Stib is het vitaliteitsprogramma met aandacht voor lifestyle, balans en energie door middel van inspirationals, workshops en mindfulness-sessies. Op elke etage is er dagelijks vers fruit en vind je watertaps, sta-bureaus en deskbikes. Daarnaast organiseren we allerhande sportclinics. En vergeet het skiweekend niet!

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op!

Hester Ros

HR Adviseur Legal