Business Services & Assistants

Blijven leren, elke dag opnieuw, dat is wat we belangrijk vinden met het oog op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren je om opleidingen te volgen die bijdragen aan het uitoefenen van jouw functie.
Professional Development

Professional development

Stibbe koestert talent. Daarom geven we jou volledig de ruimte om te groeien. Op basis van jouw ontwikkeldoelen krijg je de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen binnen jouw vakgebied. Ook bieden we intern trainingen aan, zowel online als offline.

"Bij Stibbe ben ik 'groot' geworden. Er wordt gewerkt op het hoogste niveau waarbij kwaliteit en servicegerichtheid centraal staan. Deze mentaliteit proef je door de hele organisatie waardoor je steeds wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dat kan in verschillende vormen zoals training en opleidingen, maar bijvoorbeeld ook door persoonlijke coaching."
Melanie LammertseCredit Control Coordinator, Finance
Lorem ipsum
Personal development

Personal development

Het is voor ons belangrijk dat jij je goed voelt. Professioneel én persoonlijk. We volgen dan ook graag jouw ontwikkeling. Wat gaat goed, wat kan beter? Wat is je ambitie, hoe kom je daar? We hebben initiatieven zoals MBTI en Jouw Stib die bijdragen aan jouw welzijn en ontwikkeling.

Vitaliteit

Werken bij Stibbe kan hectisch zijn. Jouw Stib is het vitaliteitsprogramma met aandacht voor lifestyle, balans en energie door middel van inspirationals, workshops en mindfulness-sessies. Op elke etage is er dagelijks vers fruit en vind je watertaps, sta-bureaus en deskbikes. Daarnaast organiseren we allerhande sportclinics. En vergeet het skiweekend niet!

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op!

Margriet Augstein

HR Adviseur Non-legal