Praktijkdag Energy & Industry

Wat doet een Energy & Industry advocaat nou eigenlijk? Kom erachter tijdens de Stibbe Praktijkdag Energy & Industry op woensdag 17 november 2021!

Tijdens de Praktijkdag verplaatsen we ons in een onderneming die bezig is met de realisatie van een grootschalig energieproject en daarvoor verwikkeld is in contractonderhandelingen. Namens de onderneming of de wederpartij onderhandel je samen met onze gespecialiseerde advocaten over deze contracten.

Het Energy & Industry team staat midden in de energietransitie en adviseert onder meer ter zake van diverse grootschalige projecten die bijdragen aan de realisatie van het Klimaatakkoord, zoals windparken op zee en op land, projecten voor de afvang, het gebruik en permanente opslag van CO2, en projecten voor de productie van groene en blauwe waterstof.

De Praktijkdag geeft je inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het werk van een advocaat in het Energy & Industry team. Puzzelen over de beste contractsbepalingen, onderhandelen met de wederpartij, en het adviseren van internationale ondernemingen op het gebied van het contractenrecht en (ontwikkelingen op het gebied van) het energierecht.

De dag zal om 09:30 uur starten en we sluiten af met een feestelijke lunch tot ongeveer 14:00 uur.

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan uiterlijk donderdag 11 november 2021 aan via onderstaand formulier!

Super dat je gaat solliciteren! Daar zijn we blij mee! Als je op de sollicitatiebutton klikt zullen wij jouw sollicitatie in behandeling nemen en bewaren we jouw gegevens tot 4 weken na de sollicitatieprocedure. Mocht je graag langer bekend willen blijven bij ons, zodat we je bijvoorbeeld voor eventuele toekomstige functies kunnen benaderen, dan vragen we je om met het onderstaande bewaartermijn akkoord te gaan. Dit hoeft natuurlijk niet om te kunnen solliciteren. Wil je meer informatie over wat wij met jouw gegevens doen? Kijk dan bij ons privacystatement.
 

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op!

Maud Dresselhuys

Recruiter