Notarieel Ontbijt

Oorspronkelijk stond het Notarieel Ontbijt gepland op dinsdag 7 april 2020. Door de actuele situatie en ontwikkelingen rondom het Coronavirus zal het Ontbijt naar een nader te bepalen datum verschoven worden.

Het ontbijt zal dan onveranderd plaatsvinden bij ons op kantoor, en begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 11:30 uur.

Tijdens het ontbijt is er alle kans om alle vragen te stellen en in een informele setting kennis te maken met Stibbe en onze (kandidaat-)notarissen.

Aanmelden?
Ben jij een bachelor of masterstudent Notarieel Recht, en vind jij het leuk om Stibbe en het notariaat (beter) te leren kennen? Weet je nu al dat je het leuk vindt om hierbij te zijn? Meld je dan alvast aan door hieronder je gegevens te uploaden!

Houd deze website in de gaten voor een update met de nieuwe datum. 

 

Super dat je gaat solliciteren! Daar zijn we blij mee! Als je op de sollicitatiebutton klikt zullen wij jouw sollicitatie in behandeling nemen en bewaren we jouw gegevens tot 4 weken na de sollicitatieprocedure. Mocht je graag langer bekend willen blijven bij ons, zodat we je bijvoorbeeld voor eventuele toekomstige functies kunnen benaderen, dan vragen we je om met het onderstaande bewaartermijn akkoord te gaan. Dit hoeft natuurlijk niet om te kunnen solliciteren. Wil je meer informatie over wat wij met jouw gegevens doen? Kijk dan bij ons privacystatement.
 

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op!

Max van Wijk

Recruiter