Hoe maak ik mijn (digitale) masterkeuze?

Ben jij je aan het oriënteren op een master die goed past bij jouw interesses en ben je benieuwd welke praktijkgroepen hierbij aansluiten? Merk je dat het maken van een keuze moeilijk(er) is door de beperkte oriëntatiemogelijkheden? Ben je nog in de oriënterende fase of ben je er al uit welke master je gaat doen maar wil je juist meer weten over de achtergrond van onze advocaten? Wij nodigen je van harte uit bij onze Stibbe Talks: hoe maak ik mijn (digitale) masterkeuze!

Tijdens Stibbe Talks op dinsdag 15 februari 2022 zullen onze advocaten jou meenemen in hun eigen studieachtergrond en loopbaan. Hierbij word je meegenomen in de diverse praktijkgroepen binnen Stibbe en krijg je een goed beeld van de werkzaamheden en kantoorgenoten. Het programma start om 13:00 uur en zal worden afgesloten met een walking dinner om 18:30 uur.  

Wil jij Stibbe op laagdrempelige wijze (beter) leren kennen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een master? Meld je uiterlijk 10 februari aan voor Stibbe Talks via onderstaand formulier!
Graag tot 15 februari!

Super dat je gaat solliciteren! Daar zijn we blij mee! Als je op de sollicitatiebutton klikt zullen wij jouw sollicitatie in behandeling nemen en bewaren we jouw gegevens tot 4 weken na de sollicitatieprocedure. Mocht je graag langer bekend willen blijven bij ons, zodat we je bijvoorbeeld voor eventuele toekomstige functies kunnen benaderen, dan vragen we je om met het onderstaande bewaartermijn akkoord te gaan. Dit hoeft natuurlijk niet om te kunnen solliciteren. Wil je meer informatie over wat wij met jouw gegevens doen? Kijk dan bij ons privacystatement.
 

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op!

Maud Dresselhuys

Recruiter