Stibbe Talks - 8 december 2020

Bij goed voor jezelf zorgen denken we al snel aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal fit bent. Sporten voor een fitter lijf, vinden we heel normaal. Waarom dan niet ook trainen voor een gezonde geest?

Tijdens de digitale Stibbe Talks-editie op dinsdag 8 december neemt Wouter de Jong (professioneel spreker, dagvoorzitter en auteur) ons mee in de kunde van meer gedaan krijgen in minder tijd, betekenisvol communiceren met medestudenten/ collega’s/ vrienden en het langer vasthouden van positieve emoties.

Het digitale programma begint om 09:30 uur met een introductie. Na het inhoudelijk programma door Wouter sluiten we af met digitale speeddates met junior-medewerkers van onze diverse praktijkgroepen tot 12:00 uur.

Ben jij benieuwd naar nieuwe inzichten voor een gezonde geest die je (extra) kunt inzetten tijdens het thuiswerken en wil jij Stibbe op laagdrempelige wijze (beter) leren kennen? Meld je aan voor Stibbe Talks door onderstaand formulier in te vullen! 

De eerste aanmelders ontvangen na afloop het boek ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’, geschreven door Wouter!

Meld je uiterlijk aan op vrijdag 4 december.

Super dat je gaat solliciteren! Daar zijn we blij mee! Als je op de sollicitatiebutton klikt zullen wij jouw sollicitatie in behandeling nemen en bewaren we jouw gegevens tot 4 weken na de sollicitatieprocedure. Mocht je graag langer bekend willen blijven bij ons, zodat we je bijvoorbeeld voor eventuele toekomstige functies kunnen benaderen, dan vragen we je om met het onderstaande bewaartermijn akkoord te gaan. Dit hoeft natuurlijk niet om te kunnen solliciteren. Wil je meer informatie over wat wij met jouw gegevens doen? Kijk dan bij ons privacystatement.