Stibbe Meet-Up

Om de zomerperiode met elkaar in te luiden nodigen we je graag voor de Stibbe Meet-Up Summertime edition! Op donderdag 7 juli 2022 van 09:30 tot 11:30 uur ben je van harte welkom bij ons op kantoor, Beethovenplein 10 in Amsterdam. 

Gezamenlijk sluiten we het collegejaar 2021-2022 af waarbij we stilstaan bij diversiteit & inclusiviteit en vooruitgeblikt zal worden op het volgende collegejaar. De ochtend wordt geopend door Jeroen Kortmann (partner Commercial Litigation) uit onze D&I-commissie. Er zal worden gesproken over D&I binnen Stibbe en wij wisselen hierover natuurlijk graag van gedachten met jullie.

Vervolgens zullen wij de mogelijkheden om (nader) kennis met ons te maken voor aankomend collegejaar toelichten. Hierbij kun je denken aan events en students-stages/juridisch-assistentschappen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je je aan het oriënteren bent op een startersfunctie. Neem gerust ook een geïnteresseerde medestudent mee!

De ochtend wordt afgesloten met een brunch waarbij je kunt kennismaken met advocaten en kandidaat-notarissen van diverse praktijkgroepen.

Super dat je gaat solliciteren! Daar zijn we blij mee! Als je op de sollicitatiebutton klikt zullen wij jouw sollicitatie in behandeling nemen en bewaren we jouw gegevens tot 4 weken na de sollicitatieprocedure. Mocht je graag langer bekend willen blijven bij ons, zodat we je bijvoorbeeld voor eventuele toekomstige functies kunnen benaderen, dan vragen we je om met het onderstaande bewaartermijn akkoord te gaan. Dit hoeft natuurlijk niet om te kunnen solliciteren. Wil je meer informatie over wat wij met jouw gegevens doen? Kijk dan bij ons privacystatement.
 

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op!

Maud Dresselhuys

Recruiter