Stibbe D&I Tour Rotterdam

Wat voor beeld heb jij tot nu toe van de advocatuur en van Stibbe? Wat draagt volgens jou bij aan een diverse en inclusieve cultuur op de werkvloer? En hoe kan een diverse en inclusieve cultuur verder versterkt worden? Hoe oriënteer jij je op de arbeidsmarkt en waar ben jij nieuwsgierig naar in het sollicitatieproces? In wat voor werkomgeving kom jij het beste tot je recht?

Dit zijn onderwerpen waarover we graag met jou in gesprek gaan tijdens de eerste editie van de Stibbe D&I Tour op vrijdag 4 februari 2022, in Rotterdam! Daarnaast zijn we de komende maanden te vinden in diverse steden, waaronder Nijmegen en Amsterdam. Op 4 februari ben je vanaf 09:30 uur van harte welkom om bij ons aan te schuiven in de Delftse Poort, waar we onder het genot van een kop koffie of thee en iets lekkers graag met je in gesprek gaan. Ook kun je ons natuurlijk alle vragen stellen die je hebt, we kijken ernaar uit kennis met je te maken! Het is tot ongeveer 11:00 uur mogelijk om langs te komen.

Wil jij op laagdrempelige wijze kennismaken met Stibbe én jouw ervaringen met ons delen zodat wij van en met jou kunnen leren? Meld je dan aan voor de Stibbe D&I Tour @Rotterdam via onderstaand formulier.

Graag tot dan!

Super dat je gaat solliciteren! Daar zijn we blij mee! Als je op de sollicitatiebutton klikt zullen wij jouw sollicitatie in behandeling nemen en bewaren we jouw gegevens tot 4 weken na de sollicitatieprocedure. Mocht je graag langer bekend willen blijven bij ons, zodat we je bijvoorbeeld voor eventuele toekomstige functies kunnen benaderen, dan vragen we je om met het onderstaande bewaartermijn akkoord te gaan. Dit hoeft natuurlijk niet om te kunnen solliciteren. Wil je meer informatie over wat wij met jouw gegevens doen? Kijk dan bij ons privacystatement.
 

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op!

Maud Dresselhuys

Recruiter