Praktijkdag Bestuursrecht

Op 2 april 2020 organiseert Stibbe de Praktijkdag Bestuursrecht.

Stroopwaffel B.V. ziet het helemaal zitten; binnenkort opent zij de deuren van haar nieuwe vestiging in de Amsterdamse binnenstad. Na eerdere succesvolle openingen van winkels in Delft en Volendam is Stroopwaffel B.V. klaar voor het echte werk. Zij heeft op de Nieuwezijds Voorburgwal een geschikt pand uitgekozen en heeft verschillende voorbereidingen getroffen om de nieuwe winkel een van de meest gespecialiseerde snoepwinkels te maken die de Amsterdamse binnenstad kent met een ruim assortiment voorverpakt oud-Hollands snoepgoed.

De gemeente Amsterdam staat in principe welwillend tegenover nieuwe detailhandel. Het belang van Amsterdam als winkelstad is groot. Het aandeel winkels en voorzieningen waarvan het aanbod alleen op toeristen en passanten is gericht, wil de gemeente echter beperken. De gemeente vraagt zich in dat kader af hoe zij om moet gaan met de winkel van Stroopwaffel B.V. Ook nieuwe initiatiefnemers vragen zich af wat het nieuwe beleid van de gemeente zal betekenen. Met welke risico's moeten zij rekening houden?

Stroopwaffel B.V., de gemeente Amsterdam en omwonenden melden zich afzonderlijk bij een aantal van u voor juridische bijstand.

Op donderdag 2 april 2020 vindt Stibbe’s Praktijkdag Bestuursrecht plaats. Daar adviseer je samen met onze bestuursrechtadvocaten wat de mogelijkheden voor Stroopwaffel B.V., de gemeente Amsterdam en de omwonenden zijn. En passant leer je ons kantoor en de praktijkgroep Bestuursrecht kennen. De dag wordt afgesloten met een borrel en een walking dinner op ons kantoor in Amsterdam.

Ben jij degene die ervoor zorgt dat Stroopwaffel B.V. haar snoepgoed kan blijven verkopen of zorg jij er juist voor dat dergelijke winkels uit het straatbeeld wegblijven? Meld je dan uiterlijk 22 maart 2020 aan voor de Praktijkdag Bestuursrecht 2020 onder toezending van je CV en recente officiële cijferlijst. 

Super dat je gaat solliciteren! Daar zijn we blij mee! Als je op de sollicitatiebutton klikt zullen wij jouw sollicitatie in behandeling nemen en bewaren we jouw gegevens tot 4 weken na de sollicitatieprocedure. Mocht je graag langer bekend willen blijven bij ons, zodat we je bijvoorbeeld voor eventuele toekomstige functies kunnen benaderen, dan vragen we je om met het onderstaande bewaartermijn akkoord te gaan. Dit hoeft natuurlijk niet om te kunnen solliciteren. Wil je meer informatie over wat wij met jouw gegevens doen? Kijk dan bij ons privacystatement.
 

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op!

Max van Wijk

Recruiter