Student

Leer Stibbe kennen door deel te nemen aan één van onze events! Wij organiseren het hele jaar door verschillende events zodat je kennis kunt maken met ons kantoor, onze mensen en de praktijk.

Masterclass STBB2NY

Wil jij tijdens je studie proeven van het echte werk als advocaat, fiscalist of notaris? Ga dan met Stibbe mee naar New York!
De datum van STBB2NY 2020 is bekend, dus noteer deze alvast in je agenda: 4 t/m 9 maart 2020.

De inschrijvingen zijn gesloten. 

Praktijkdagen

Praktijkdagen

De beste informatie krijg je van onze mensen zelf. Daarom organiseren we de Stibbe Praktijkdagen. Vanaf je derde jaar kun je kennismaken met onze advocaten en (kandidaat-)notarissen. Zij nemen je mee in de dagelijkse praktijk. Je krijgt de gelegenheid om inhoudelijk én persoonlijk te ‘proeven’ van werken bij Stibbe.

Stibbe Talks

Al vanaf je eerste studiejaar bieden we je de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met ons kantoor. Stibbe Talks bestaat uit speeddates met advocaten en/of kandidaat-notarissen, een afwisselend inhoudelijk programma en een afsluitende borrel.
Stibbe Talks

Recruitment events

Door het jaar heen organiseren we nog meer recruitment events. We staan op banenmarkten, organiseren kantoorbezoeken en gastcolleges. Lijkt het je leuk om deel te nemen? Houd onze eventagenda en social media kanalen dan goed in de gaten. We kijken uit naar je komst!

Oriënterend gesprek

Overweeg je om te solliciteren voor een positie bij ons kantoor, maar heb je liever eerst een oriënterend gesprek? Dat kan. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.
Oriënterend gesprek

Masterclass London Calling

Eind november 2019 vond de masterclass London Calling plaats. Voor nu zijn de inschrijvingen voor de volgende editie in 2020 nog gesloten, maar houd de website in de gaten voor meer informatie.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op!

Max van Wijk

Recruiter

Nu geen geschikt event voor jou?

Meld je aan voor een Event Alert en wij houden je op de hoogte wanneer er relevante events voor jou zijn.