Student

Leer Stibbe kennen door deel te nemen aan één van onze events! Wij organiseren het hele jaar door verschillende events zodat je kennis kunt maken met ons kantoor, onze mensen en de praktijk.

Stibbe Talks

Al vanaf je eerste studiejaar bieden we je de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met ons kantoor. Stibbe Talks bestaat uit speeddates met advocaten en/of kandidaat-notarissen, een afwisselend inhoudelijk programma en een afsluitende borrel.
Meld je aan via onderstaande button, voor de Stibbe Talks op 8 december 2020!
Stibbe Talks
Stibbe Essay Contest

Stibbe Essay Contest

Ons recht in het post-coronatijdperk

Eind mei werden studenten uitgenodigd om te denken over bovenstaand thema, en hun ideeën in te sturen in de vorm van een essay, podcast of enig andere vorm. De deadline was zondag 14 juni, en vanuit een groot aantal inzendingen zijn een zevental winnaars gekozen. 

Wil je meer lezen over de prijswinnaars en ook het E-Book lezen waarin de winnende essays en podcasts zijn opgenomen? Lees dan gauw verder!

Masterclass Amsterdam Calling

Ben jij een ondernemende student Nederlands, fiscaal of notarieel recht en ben jij klaar voor een unieke ervaring?  Meld je dan aan via onderstaande button voor Amsterdam Calling 2020!

De inschrijvingen voor Amsterdam Calling 2020 zijn gesloten. 
Praktijkdagen

Praktijkdagen

De beste informatie krijg je van onze mensen zelf. Daarom organiseren we de Stibbe Praktijkdagen. Vanaf je derde jaar kun je kennismaken met onze advocaten en (kandidaat-)notarissen. Zij nemen je mee in de dagelijkse praktijk. Je krijgt de gelegenheid om inhoudelijk én persoonlijk te ‘proeven’ van werken bij Stibbe.

Op dit moment staan onze Praktijkdagen tijdenlijk 'on hold', in verband met het COVID-19 virus. Houd onze website in de gaten wanneer onze Praktijkdagen weer doorgang vinden.

Masterclass STBB2NY

Wil jij tijdens je studie proeven van het echte werk als advocaat, fiscalist of notaris? Ga dan met Stibbe mee naar New York! STBB2NY 2020 vond plaats van 4 t/m 9 maart 2020.

De inschrijvingen zijn gesloten. 

Recruitment events

Door het jaar heen organiseren we nog meer recruitment events. We staan op banenmarkten, organiseren kantoorbezoeken en gastcolleges. Lijkt het je leuk om deel te nemen? Houd onze eventagenda en social media kanalen dan goed in de gaten. We kijken uit naar je komst!

Oriënterend gesprek

Overweeg je om te solliciteren voor een positie bij ons kantoor, maar heb je liever eerst een oriënterend gesprek? Dat kan. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.
Oriënterend gesprek

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op!

Max van Wijk

Recruiter

Nu geen geschikt event voor jou?

Meld je aan voor een Event Alert en wij houden je op de hoogte wanneer er relevante events voor jou zijn.