Student

Leer Stibbe kennen door deel te nemen aan één van onze events! Wij organiseren het hele jaar door verschillende events zodat je kennis kunt maken met ons kantoor, onze mensen en de praktijk.

Stibbe Talks

Al vanaf je eerste studiejaar bieden we je de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met ons kantoor. Stibbe Talks bestaat uit speeddates met advocaten en/of kandidaat-notarissen, een afwisselend inhoudelijk programma en een afsluitende borrel.

Op 16 mei heeft Stibbe Talks plaatsgevonden. 

Stibbe Talks
Praktijkdagen

Praktijkdagen

De beste informatie krijg je van onze mensen zelf. Daarom organiseren we de Stibbe Praktijkdagen. Vanaf je derde jaar kun je kennismaken met onze advocaten en (kandidaat-)notarissen. Zij nemen je mee in de dagelijkse praktijk. Je krijgt de gelegenheid om inhoudelijk én persoonlijk te ‘proeven’ van werken bij Stibbe.

De komende periode zullen er verschillende praktijkdagen georganiseerd worden.
Klik op onderstaande button voor meer informatie!

Masterclass London Calling

Ben jij een ondernemende student Nederlands, Fiscaal of Notarieel recht en ben jij klaar voor een unieke ervaring? Wil jij in vier dagen tijd ondergedompeld worden in de wereld van de internationale rechtspraktijk en kan jij niet wachten om erachter te komen hoe het is om bij Stibbe te werken? Ben jij minimaal derdejaars student en klaar voor een uitdaging? Meld je dan aan voor London Calling 2022!

Stibbe Essay Contest

Stibbe Essay Contest

Juridische aspecten van de COVID-19 vaccinatiecampagne

Met de goedkeuring van steeds meer COVID-19 vaccins gloort er hoop om de pandemie achter ons te kunnen laten. De vaccinatiecampagne die daarvoor nodig is, stelt ook het recht voor belangrijke uitdagingen en roept in dat verband de nodige vragen op. 


Stibbe daagt je uit daarop te reflecteren en daarbij kans te maken op een geldbedrag en/of publicatie in een Stibbe e-book. De meest innovatieve inzending maakt kans op Apple Airpods Pro. Doe nu mee aan de Essay Contest 2021 voor studenten!

Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan de Essay Contest 2021.

Masterclass STBB2NY

Wil jij tijdens je studie proeven van het echte werk als advocaat, fiscalist of notaris? Ga dan met Stibbe mee naar New York! STBB2NY 2020 vond plaats van 4 t/m 9 maart 2020.

De inschrijvingen zijn gesloten. 

Recruitment events

Door het jaar heen organiseren we nog meer recruitment events. We staan op banenmarkten, organiseren kantoorbezoeken en gastcolleges. Lijkt het je leuk om deel te nemen? Houd onze eventagenda en social media kanalen dan goed in de gaten. We kijken uit naar je komst!

Oriënterend gesprek

Overweeg je om te solliciteren voor een positie bij ons kantoor, maar heb je liever eerst een oriënterend gesprek? Dat kan. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.
Oriënterend gesprek

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact met mij op!

Maud Dresselhuys

Recruiter

Nu geen geschikt event voor jou?

Meld je aan voor een Event Alert en wij houden je op de hoogte wanneer er relevante events voor jou zijn.